via

via


You are not connected. Please login or register

free internet london

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 free internet london on Thu Feb 24, 2011 2:13 am

free


Guest
5 steder med gratis Wi-Fi i London
Rejser du med din laptop er gratis internet en fabelagtig ting. Vi giver dig her fem steder i London, hvor du kan surfe løs fuldstændig gratis.

23. februar 2011 12:00aas@sondagsavisen.dkTate Modern.

Museet for moderne kunst har hjemme i den tidligere Bankside Power Station. Museet er anerkendt for, med sine udstillinger, at bane nye veje indenfor kunsten. Entre til museets faste udstilling er gratis. Derudover kan man nyde udsigten over Themsen, fra museets familievenlige Café 2. Og ja selvfølgelig, gratis trådløst internet!St. Pancras Station.

Her ligger Eurostar terminalen som forbinder byen med Paris. Terminalen er selvsagt også forsynet med gratis internet, som angiveligt også er tilgængeligt for en del det omkringliggende King's Cross kvarter. Ophold i terminalen kræver ikke billet.

BFI Southbank.
Det britiske filminstitut er måske ikke en oplagt kandidat på to-see listen. Men du kan score gratis internet og instituttet ligger i gåvenlig afstand til London Eye.

Barbican Centre.
Det hippeste af det hippe når det kommer til performance art i London. Centeret har adskillige cafeer og restauranter, og man har muli,ghed for at opleve et væld af forskellige forestillinger på de forskellige scener i bygningen. Hele komplekset har trådløst internet.

The Wellcome Collection Café.

Kilde: Aol.com
Cafeen ligger i The Wellcome Collection museet, som har fokus på forbindelsen mellem medicin, livet og kunsten i fortiden, nutiden og fremtiden. Entre er gratis og museet indeholder også et bibliotek for de læselystne.


2 from the web on Thu Feb 24, 2011 2:14 am

from


Guest

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum